BørneIntra v2.19.1

Velkommen til Regnbuen

- Et godt valg for dit barns fremtid.

Skiftende billeder

I Regnbuen har dit/jeres barn mulighed for at vokse op i trygge rammer. Her hos os prioriterer vi omsorg for det enkelte barn, tryghed og udvikling højt.

Står du/i og skal vælge pasning af jeres kommende barn er du/i velkommen til at besøge vuggestuen og få en snak. Hvis du og dit barn har lyst til at komme og se vores børnehaver er i altid velkomne - bare du lige ringer og aftaler det først, da vi kan være gået på tur eller lignende. Vi glæder os til at se jer.

Er du interesseret i et job hos os hører vi også gerne fra dig.

Daginstitutionen Regnbuen består af tre mindre separate afdelinger, en vuggestue og to børnehaver, der er beliggende i samme geografiske område af Ishøj. Vi er en institution der lægger vægt på respekt, omsorg, anerkendelse og på at skabe en tryg og udviklende atmosfære. Vi er tilsammen 115-121 børn, 13 pædagoger, heraf 2 afdelingsledere og 8 medhjælpere, samt en fælles leder.

Regnbuen er en uddannelses institution for Pædagogisk assistent uddannelsen (PAU). PAU-eleven er her i en periode på 6 måneder af gangen og indgår i den daglige normering. Derudover har vi en køkkendame i hver afdeling og i perioder personer i jobtilbud i alle tre afdelinger. Vi modtager også pædagogstuderende i 12 ugers øvelsespraktik.