BørneIntra v2.19

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET BØGELY - OG VORES HJEMMESIDE

Skiftende billeder

 

- værsgo at kigge dig omkring, læs om os og se billederne fra livet der leves i Bøgely.

 

Billederne i Diasshowet viser årets gang i Bøgely.

Vi starter med billedet af paradisæbletræerne, der står på det lille torv ude foran Bøgely og forbinder de tre huse, Bøgely består af. Er vi heldige er der masser af æbler på træerene, og de bruges til  at lave gelé -  UHM !

 

Og vi slutter med billedet af sprogpædagogen, som konge, hun  har læst et eventyr for børnene, og bagefter laver de et teaterstykke om eventyret.

 

Nyd billederne  fra de forskellige projekter der er henover året. Fra turen til Dyrehaven hvor en pædagog viser børnene, hvordan der slås kolbøtter henover nedfaldne grene, og børnene der forsøger at gøre hende kunsten efter.

Til julefesten. der foregår ude i eftermiddagsmørket med lys, boder og massevis af gæster. Til fastelavnstønden med tonsvis af maling, den var næsten ikke var til at slå ned!

Efterfulgt af billeder med børn der prøver dem selv og deres kroppe af.

 

Til de dejlige forårsbilleder, startende med kyllingerne der besøger vuggestuen, og hvor børnene bagefter legede kyllinger, der kom ud af ægget. Og børn på tur til det nærliggende grønne område, hvor de fanger haletudser i åen - og børn som står øverst på bakken og skal se hvem der først kommer ned.

 

Vi kan se et billede af et barn der øver sig i den svære kunst at male med munden.

Der er et smukt billede af en kage: sommerfeen, fra sommerfesten, der også foregår udendøre med en kæmpe buffet. Kokkerne er forældrene der medbringer maden til det fælles madbord.

Og de dejlige billeder fra besøget i Havhytten, hvor børnene undersøger hvad havet gemmer.

Det er blandt meget, hvad året og livet byder på i Bøgely -

 

VELKOMMEN TIL

 

Seneste nyhed...

p.t. ingen nyheder